Flash Friday

I morgen, fredag 12. Mai kjører vi på med Flash Friday for andre gang. 
Vi har latt være å booke kunder store deler av dagen for gjestetatovørene og de har derfor ledig for drop-in kunder som vil ha noe enten fra en av bøkene deres, eller noe god gammel Sailor Jerry flash. Bare å kom innom studioet for å se hva vi har tilgjengelig. 

Det vil også være 20% avslag på alle de motivene dette gjelder! Det er begrenset med ledig tid så det er førstemann til mølla som får time :) 

 

Se eksempler på noe av det vi har å by på her: 

 

Gjesteartister i neste uke

Årets første gjesteartister kommer på besøk i neste uke, fra og med Mandag 8. Mai har vi fra Lowlife tattoo i Trondheim besøk av Thor-Erik Gjerde, og Balsfjords store sønn; selveste Terje Olsen!

De blir hos oss hele uken, å har fortsatt ledige timer. Terje blir også et par dager i neste uke samt en liten svipptur senere denne måneden. Bare å ta kontakt med oss på studioet eller kontakt dem direkte for å booke tid. Du finner mer av Terje sitt arbeid på Instagram, @terjeolsentattoo og Thor-Erik's på facebook-siden til studioet deres, her.
Vi blir også å kjøre en flash-dag på fredag den 15. Mai, med drop inn på masse fet tattoo-flash som blir lagt ut her på siden litt før. Skissebøkene deres ligger på studioet også for de som vil komme innom å ta en titt.

 

Terje:

Thor-Erik:

f.a.q

Vi har samlet sammen noen av de vanligste spørsmålene vi får i en egen f.a.q seksjon her på siden. Håper det er til hjelp for flest mulig der ute!

Si gjerne i fra hvis du har flere spørmål du lurer på, og som kanskje burde vært med, enten her i kommentarfeltet eller ved å sende meg en epost! 

Ellers har vi noen spennende gjestetatovører på gang som kommer i løpet av sommeren, en del veldig flinke folk som det blir morsomt å få besøk av! 
Følg med her for mer info etterhvert! :)

 

-Tommy

Vil du jobbe med oss?

Vi leter etter en lørdagshjelp på butikken. 

Vi er ute etter noen som er hyggelig, sosial, utadvent og serviceinnstilt samt flink til å ta initiativ til å gjøre ting på egenhånd. 

Dette er ikke en lærlingplass som tatovør men noen som kan hjelpe til med salg og bookinger samt litt rydding, vasking og rigging av utstyr. All nødvendig opplæring vil bli gitt. Personligheten din er viktigere en erfaring med tatoveringer smile emoticon

Arbeidstid er 10-18 hver lørdag, lønn 140NOK per time. 
Send søknad/cv eller eventuele spørsmål på facebooksiden vår eller på epost tommy@redmonkeycorp.com

New Shop!

We opened our new studio yesterday after two months of late nights redecorating the place, after full days of tattooing. Couldn't be happier with how it's turned out though, and it was definitely worth all the hard work!
Had a great time yesterday at the opening, a big thank you to everyone who came, and to everyone who's helped out with getting it ready!

We're in Rikard Kaarbøs Gate 11 now (Middle of Gågata) do feel free to come by if you're in the area and check it out for yourself, here's a few pictures of how it's looking.

The rest of our T-shirt Collection should hopefully be arriving late next week as well and I'll be doing a blog post here with pictures and info.

Tommy

My new workstation!