Gjesteartister i neste uke

Årets første gjesteartister kommer på besøk i neste uke, fra og med Mandag 8. Mai har vi fra Lowlife tattoo i Trondheim besøk av Thor-Erik Gjerde, og Balsfjords store sønn; selveste Terje Olsen!

De blir hos oss hele uken, å har fortsatt ledige timer. Terje blir også et par dager i neste uke samt en liten svipptur senere denne måneden. Bare å ta kontakt med oss på studioet eller kontakt dem direkte for å booke tid. Du finner mer av Terje sitt arbeid på Instagram, @terjeolsentattoo og Thor-Erik's på facebook-siden til studioet deres, her.
Vi blir også å kjøre en flash-dag på fredag den 15. Mai, med drop inn på masse fet tattoo-flash som blir lagt ut her på siden litt før. Skissebøkene deres ligger på studioet også for de som vil komme innom å ta en titt.

 

Terje:

Thor-Erik: